Optimering af processer
Friske øjne på nuværende produktionsprocesser? Findes der muligheder for optimering? Food Safety Consult ApS kan du bruge som de friske øjne.
Vores baggrund er uddannelse som levnedsmiddelteknikere. Vigtigere er, at vi har begge 15 års erfaring fra fødevarevirksomheder. I dag kommer vi rundt hos mange forskellige fødevarevirksomheder, og ser, hvordan ting fungerer. Gode metoder fra et sted, kan virke andre steder også, og vi kan bidrage til at andre får gavn af metoderne. Vi fortæller bare ikke, hvor vi ved det fra.
Food Safety Consult sikrer:
- Forbedret produktionsøkonomi i forbindelse med produktion af fødevarer, foderstoffer eller farmaceutiske produkter
- Færre eller ingen fejlproduktioner
- Minimiering af driftsstop
- Forbedret fødevaresikkerhed
- Trimmet produktionsproces
- Hos vores kunder oplever vi ofte, at det ikke alene er produktionsprocesserne, vi optimerer. Det sker også, at vi skal lære medarbejderne at holde effektive møder omkring kvalitetsarbejdet og -samarbejdet.
Referencer:
Se her, hvilke andre virksomheder vi har hjulpet med vores ydelser.